Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 Empty
MesajSubiect: Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2 I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 11:04 pm

"El Clasico" din Liga Campionilor s-a incheiat cu victoria extraterestrilor lui Guardiola : Real-Barca 0-2!

Al treilea El Clasico din ultimele 11 zile a adus puţin fotbal şi multe eliminări. Dacă Pepe a plecat la vestiare din minutul 61, Pinto, portarul de rezervă al Barcelonei, la pauză, şi Jose Mourinho n-au mai prins nici ei finalul pe băncile de rezervă. Decisiv a fost geniul lui Messi, cu o "dublă" în finalul paridei
De la venirea lui Mourinho, "El Clasico" nu se mai joacă (doar) pe teren. Spectacolul e tot mai mult în afara gazonului. Şi tensiunea tot mai mare. "The Special One" a reuşit nu doar să strice o maşinărie care-i încânta pe mulţi, ci şi să-l scoată din sărite pe Guardiola, un tip în general liniştit. "Jose a câştigat de mult Liga Campionilor pentru ce se întâmplă în afara gazonului. Replica noastră va fi pe teren", a replicat Guardiola. Dacă cineva s-ar fi aşteptat la altceva sub aspectul jocului, faţă de ultimele două întâlniri directe, meciul de aseară n-a venit cu nimic în plus.
Posesie covârşitoare din partea catalanilor, care au asediat forţăreaţa Bernabeu, una care n-a fost spartă în actualul sezon al Ligii. Şi blocadă totală din partea gazdelor. Totuşi, până la pauză Barcelona îşi trecuse în cont o ocazie importantă, şutul lui Villa (10) trecând la o palmă de bara lui Casillas. 45 de minute tensionate, cu simulări (Pedro în rolul principal) şi mulţi nervi. Şi eliminări, prima chiar de la pauză. Un conflict Arbeloa - Keita a fost exacerbat de pumnul trimis de Pinto, portarul de rezervă al Barcelonei, spre jucătorul Realului! Echipa lui Guardiola a continuat să macine în gol, apoi "prietenul lui Messi", cum l-a numit presa catalană, a dat copy paste la un scenariu mai vechi. Stark l-a eliminat pe Pepe şi Mourinho a rămas din nou în inferioritate. Golurile lui Messi (76, 87), care au rezolvat ecuaţia calificării, în condiţiile în care în retur va lipsi şi Ramos, l-au prins în tribună pe antrenorul portughez.
Ordin de la Mourinho: "Nu udaţi iarba"
Îngrijitorii gazonului de pe "Santiago Bernabeu" au tuns iarba înaintea meciului de aseară, însă nu au avut voie să ude iarba. Ordinul a fost dat de Mourinho, pentru a împiedica jocul combinativ al celor de la Barcelona. Înainte de meciul din campionat de pe 16 aprilie (scor 1-1), iarba a rămas netunsă, lucru care i-a incomodat puţin pe catalani. "Nu vă faceţi iluzii, nu au tăiat prea mult din iarbă", au scris ironic cei de la sport.es.
5 meciuri consecutive cu un om eliminat în faţa Barcelonei a bifat aseară Mourinho, unul cu Inter, restul cu Real
10 goluri în 11 meciuri, în actualul sezon, are Messi, golgheterul Ligii (prosport.ro)
Sus In jos

Real Madrid CF - F.C. Barcelona 0-2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
ť Duel romanesc la Madrid!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Liga Campionilor-
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente