Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

Stiri CFR Cluj!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri CFR Cluj! Empty
MesajSubiect: Stiri CFR Cluj! Stiri CFR Cluj! I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 11:08 pm

CFR a inceput campania de transferuri!

CFR a mai perfectat două transferuri: primul care a semnat pentru campioana României este atacantul de 30 de ani al Benficăi, Weldon Santos de Andrade. Acesta a parafat o înţelegere pe două sezoane şi va ajunge în Gruia în vară ca jucător liber de contract.

Weldon are în palmares un titlu de campion cu Benfica, dar numai 25 de prezenţe şi nouă goluri din vara lui 2009, fiind mai mult rezervă. Celălalt jucător acontat deja este fundaşul dreapta Lionn (22 de ani), tot brazilian, adus de la Guimaraes, care are 25 de meciuri şi niciun gol în Liga Sagres. (prosport.ro)
Sus In jos

Stiri CFR Cluj!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
ť Stiri "U" CLUJ!ť Stiri FC Timisoara!ť Stiri FC BRASOV!ť Stiri F.C. VASLUI!ť Stiri RAPID!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Stiri-
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente