Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

Adrian Ungur-Novak Djokovici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

Adrian Ungur-Novak Djokovici Empty
MesajSubiect: Adrian Ungur-Novak Djokovici Adrian Ungur-Novak Djokovici I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 11:24 pm

Adrian Ungur, locul 175 ATP a fost învins, miercuri, scor 6-2, 6-3, de numărul 2 mondial şi principalul favorit, sârbul Novak Djokovici, în turul doi al turneului de la Belgrad (415.650 de euro premii), după 68 de minute de joc.

Pentru prezenţa în turul doi la Belgrad, Ungur, venit din calificări, şi-a asigurat un cec în valoare de 6.360 de euro şi 32 de puncte ATP
Sus In jos

Adrian Ungur-Novak Djokovici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
ť Djokovici-Nadal
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rezultate-
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente