Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini Empty
MesajSubiect: Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 11:32 pm

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 3, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului ITF de la Zell am Harmesbach (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.
Buzărnescu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Stefania Fadabini (Italia), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Iulia Putinţeva (Rusia), care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3, de Franziska Konig (Germania).
Jucătoarea Claudia Antonia Enache a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la San Severo (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Enache a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 1-6, 7-6 (10/Cool, de Micaela Moroni (Italia), jucătoare venită din calificări.
Jucătoarea Patricia Chirea, cap de serie numărul 5, a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Chirea a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-4, de Alexandra Romanova (Rusia).
Jucătoarea Diana Stomlega a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Vic (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Stomlega a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, de Victoria Larriere (Franţa), cap de serie numărul unu.
Perechea Cătălin Gârd/Morgan Phillips (România/Marea Britanie) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Sarasota (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 75.000 de dolari. Gârd Şi Phillips au fost învinşi, în primul tur, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-0, de cuplul Amer Delici/Pierre-Ludovic Duclois (Bosnia-Herţegovina/Canada). (prosport.ro)
Sus In jos

Mihaela Buzărnescu - Stefania Fadabini

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rezultate-
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente