Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

TITLU MONDIAL!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

TITLU MONDIAL! Empty
MesajSubiect: TITLU MONDIAL! TITLU MONDIAL! I_icon_minitimeJoi Apr 28, 2011 2:49 am

Superb! România, primul TITLU MONDIAL în baschet!

Echipa României de baschet 3x3, la nivelul vârstei under 14 a câştigat miercuri seară, la Ankara, titlul mondial, după ce a învins Anglia, cu scorul de 29-16.
Echipa tricoloră, formată din jucătorii Emanuel Ion Câte (Dinamo CSŞ 6 Bucureşti), Kuti Levente Nandor ("U" Mobitelco Cluj), Gheorghe Tudor (CSU Cuadripol Braşov) şi Vlad Petrea (Royal Fun Bucureşti), plus antrenorul Hristu Şapera (CSM Bucureşti), s-a calificat finală având 10 victorii consecutive. România a învins, pe rând, Kazahstan (31-14), Muntenegru (23-17), Azerbaidjan (33-4), Iran (27-16), Rusia (34-17), Qatar (33-4), Cehia (31-6), Emiratele Arabe (30-11), Estonia (32-23), plus Germania, în semifinale (27-22).
În finala "World Children's Games", cum este denumit Campionatul Mondial de baschet 3x3 (under 14), desfăşurat sub egida FIBA, România a învins Anglia, cu 29-16. Punctele echipei noastre au fost marcate de Gheorghe 11, Câte 8, Petrea 8, Kuti 2.
"Suntem fericiţi cu toţii, este o performanţă mare pentru baschetul nostru la nivel de copii şi nu numai. Este primul titlu mondial al baschetului românesc, vine de la nivelul U14. Competiţia de la Ankara este Campionatul Mondial, a doua ca importanţă după Olimpiada de la Singapore, pentru tineret. Nu am văzut copiii jucând, dar dacă reprezentanţii federaţiilor din Turcia şi Franţa au sunat în timpul meciului să ne spună că joacă absolut fantastic, sunt convinsă că a fost extraordinar. Mai mult, aceşti copii au plecat în Turcia obosiţi, imediat după ce au jucat la turneul final al Campionatului Naţional de la Cluj, deci merită, împreună cu antrenorul lor Hristu Şapera, toate laudele", a declarat preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, pentru
MEDIAFAX.
Sus In jos

TITLU MONDIAL!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Stiri-
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente