MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| - | -|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
|
Download steam | |
Ultimele subiecte | » Victorie m*S Vs ^SkillZoR^Vin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict» Tutorial Coduri:))Sam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repedeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -» Tutorial cum sa faci level rapidMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repedeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -» Sansa de a reusi itemele la fierarul satuluiMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -» Tutorial drop mai mareSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -» Sanse de a prinde pestii mai repedeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | - |
Anunturi | Messsenger id:
Clan:skillzorteam
Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click
Cautam Parteneri de incredere
Pagina oficiala a clanului de GameTraker
Google PR
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
mihaELAMesaje : 176
| Subiect: Stiri DINAMO! Mier Apr 27, 2011 12:40 am | |
| Derby-ul Romaniei Steaua- Dinamo, incheiat cu victoria "cainilor rosii" (Torje 62') a adus in prim-plan un nou conflict in fotbalul romanesc!
"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorul unde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fost prins de către un jandarm, iar înăuntru se aflau patru torţe. Mâine vom avea imaginile de la Digi TV şi cine se va face vinovat, va suporta consecinţele legii şi se va merge până acolo încât i se va întocmi dosar penal, confom legii 4, pentru introducerea de materiale pirotehnice în interioul stadionului. Se pare că toate fularele aruncate în galeria dinamovistă au fost la fel", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Hulea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.
Fanii dinamovişti, care avea bilete rezervate în partea de sus a peluzei, au rupt gardurile cu o jumătate de oră înainte de meci şi au ajuns aproape de teren. În momentul în care jucătorii dinamovişti au ieşit la încălzire, fiecare dintre aceştia a aruncat către fani câte un fular şi câte o minge. În minutul 14, fanii dinamovişti au afişat un banner pe care scria: "Tot noi", au aprins zeci de torţe, iar dintre acestea două au ajuns pe teren. Meciul a fost întrerupt pentru un minut. Suporterii Stelei de la Peluza Sud au ripostat dar forţele de ordine au intervenit şi au calmat spiritele. (prosport.ro)
Ultima editare efectuata de catre mihaELA in Mier Apr 27, 2011 11:51 pm, editata de 1 ori |
| | | mihaELAMesaje : 176
| Subiect: Re: Stiri DINAMO! Mier Apr 27, 2011 1:25 am | |
| Dupa cum bine se stie, derby-ul de luni a dus la un nou conflict in fotbalul romanesc.Jucatorii echipei DINAMO au aruncat la inceputul meciului fulare si mingi catre suporterii lor pentru a le multumi ca sunt alaturi de ei in derby-ul cu Steaua!Insa,unul dintre jucatori a aruncat gresit fularul in care s-au gastit torte si petarde, iar acest fapt poate avea urmari grave!
"Totul depinde de procuror, însă dacă se va găsi vinovatul, acestuia i se va deschide un dosar pe latură penală. Nu putem demonstra că şi ceilalţi aveau torţe în fulare şi mingi, însă îl putem identifica pe acesta", au dezvăluit surse din cadrul Jandarmeriei. Ieri a fost dată publicităţii înregistrarea video cu jandarmul care aduce fularul reţinut de la un jucător de la Dinamo superiorilor lui. Aceştia îl desfac şi constată că se ascundea o torţă. Din jur se auzeau voci, probabil ironice, ale suporterilor dinamovişti, care susţineau că "Moţi l-a aruncat, l-am văzut eu" sau că "Moţi e de la Steaua". Surse ProSport susţin că de fapt cel care a greşit ţinta a fost Torje!
Ultima editare efectuata de catre mihaELA in Mier Apr 27, 2011 11:52 pm, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Stiri DINAMO! Mier Apr 27, 2011 1:27 am | |
| Gabi Torje este talismanul "câinilor"! De la venirea sa în "Ştefan cel Mare", Dinamo nu a mai pierdut niciun meci în faţa marii rivale. S-au strâns deja şapte partide, iar luni, "Piticul" a înscris pentru prima oară în poarta roş-albaştrilor.
Ieri, figura lui Torje nu îşi pierduse din zâmbetul implantat de golul din minutul 62. "Nici nu ştii cum să te bucuri în astfel de momente. Când am văzut mingea în poartă, nu ştiam pe unde să o iau", îşi explică mijlocaşul dinamovist bucuria dezorganizată de după gol. Pentru el a fost al şaptelea Steaua - Dinamo, iar de la transferul său în "Groapă", Dinamo este neînvinsă în "Derby de România". Totuşi, Torje nu marcase până acum! A făcut-o luni în stil de baschetbalist.
Muggsy Bogues din "Groapă"
I-a dat o palmă staturii sale, s-a înălţat la centrarea lui Cătălin Munteanu şi a trimis perfect cu capul pe lângă Tătăruşanu. A fost golul de trei puncte, iar ieri s-a răzbunat din nou pe natura care a fost zgârcită când i-a împărţit centimetrii. "O dau şi de sus, că de trei puncte am dat în Ghencea", comentează "Piticul" gâfâind în timp ce se chinuie să... "o dea de sus". Are aceeaşi energie sub panou ca în banda dreaptă şi pare un fel de "Muggsy" Bogues (n.r. - jucătorul lui Charlotte Hornets, care era "piticul NBA" la cei 1,60 ai săi) din "Groapă". "Ce mai contează că am dat cu capul sau cu piciorul?! Cu Steaua m-aş fi bucurat să dau şi cu mâna, ca Maradona", râde, iar apoi se întoarce la mingea de baschet: "Jucam în liceu şi eram destul de bun. Să încerc un slam dunk?". Se încumetă, dar se linişteşte repede şi se reprofilează pe scheme rupte din reprezentaţiile celor de la Harlem Globetrotters. "Gata? E de-ajuns? Mă duc, că mă aşteaptă nea Ando la recuperare şi nu vreau să mă vadă domnul Sandu Vinereanu (n.r. - fostul antrenor al "câinilor" la baschet) că mă mut sus la sală!".
17 este numărul golurilor marcate de Torje în Liga I în cele 134 de partide jucate
1,98 metri este înălţimea lui Ciprian Tătăruşanu
1,67 metri este înălţimea lui Gabi Torje
"Îmi doresc un torfeu cu Dinamo şi sper ca la finalul sezonului să se întâmple acest lucru", Gabi Torje, mijlocaş Dinamo
"Am dat pase de gol, am obţinut penalty-uri, dar nu marcasem în derby. S-a întâmplat şi asta şi mă bucur că mi-a ieşit", Gabi Torje, mijlocaş Dinamo (prosport.ro)
Ultima editare efectuata de catre mihaELA in Mier Apr 27, 2011 11:53 pm, editata de 1 ori |
| | | - |SkillZoR| -MaddoxxMesaje : 48 Localizare : Bucuresti | Subiect: Re: Stiri DINAMO! Mier Apr 27, 2011 6:04 am | |
| tot asa ) |
| | | - |SkillZoR| - AddictMesaje : 425
| Subiect: Re: Stiri DINAMO! Mier Apr 27, 2011 6:32 am | |
| Mai off off dinamo ce ma enrveaza echipa asta ) Steaua x |
| Subiect: Re: Stiri DINAMO! Mier Apr 27, 2011 10:59 pm | |
| LPF A DECIS!
In urma evenimentelor cu torte de pe stadionul Ghencea, echipa Dinamo Bucuresti este amendata cu 20 000 RON si va fi obligata sa joace un meci fara spectatori!Asadar, astazi meciul Dinamo- Gloria Bistrita transmis in direct de la ora 14.00 pe Antena 1 se va disputa cu casa inchisa! |
| Subiect: Re: Stiri DINAMO! Vin Apr 29, 2011 2:19 am | |
| GABRIEL TORJE APRECIAT DE UEFA!!!
Golul marcat de Gabriel Torje în meciul cu Steaua, scor 0-1, i-a impresionat pe cei de la UEFA. Site-ul oficial al forului european l-a inclus pe mijlocaş într-o listă a momentelor cheie din săptămâna care este pe cale să se încheie.
UEFA a rămas impresionată de faptul că Torje a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap deşi fotbalistul a fost cel mai scund jucător de pe teren (1,67 m). Mijlocaşul este acompaniat de Lionel Messi (golul săptămânii) şi Manuel Neuer (jucătorul săptămânii). "Clubul din capitala României a învins eterna rivală Steaua cu ajutorul golului marcat de Gabriel Torje cu capul, cel mai scund jucător de pe teren. Este prima reuşită a jucătorului în poarta rivalei: "În asemnea meciuri nu contează cum înscrii. Aş fi fost la fel de fericit şi dacă aş fi marcat cu mâna la fel ca Maradona", scrie site-ul UEFA.
"Mă bucur foarte mult pentru reuşita din derby. Am avut mai multă şansă decât ei. Mă bucur că de Paşti am reuşit să le facem un cadou deosebit fanilor. Le dedic surorii mele, mamei şi suporterilor acest gol" , a spus Torje, după meci, la Fanatik Show. |
| | | | Subiect: Re: Stiri DINAMO! | |
| |
| | | |
Subiecte similare | |
|
Pagina 1 din 1 | | | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|