Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
Stiri RAPID! I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
Stiri RAPID! I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
Stiri RAPID! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
Stiri RAPID! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
Stiri RAPID! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
Stiri RAPID! I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
Stiri RAPID! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
Stiri RAPID! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

Stiri RAPID!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri RAPID! Empty
MesajSubiect: Stiri RAPID! Stiri RAPID! I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 12:46 am

Prosport anunta astazi ca antrenorul Rapidului ar putea fi demis dupa infrangerea suferita in fata Sportlui Studentesc (0-1)!

UPDATE 13.16 - Şumudică a declarat că nu ştie nimic de ceea ce a declarat astăzi George Copos şi se va prezenta la ora 17.00 pentru a conduce antrenamentul.

"Eu nu ştiu nimic. La ora 5 mă prezint la antrenament. Vom vedea atunci ce se va întâmpla", a spus Marius Şumudică pentru www.prosport.ro
UPDATE 13.04 - George Copos a făcut primele declaraţii după ce astăzi Marius Şumudică s-a întălnit cu Dinu Gheorghe la Pro Rapid. Patronul echipei a declarat că, din punctul său de vedere, Şumudică este ca şi plecat de la Rapid.
"Eu insist ca despărţirea să se facă, probabil se va face azi. E decizia staff-ului său dacă pleacă cu el sau nu.
Dinu Gheorghe se află la FRF, la Comisia de Licenţiere. În această după-amiaza, la orele 15.00-16.00 o să ne întâlnim cu Marius Şumudică şi Dinu Gheorghe la Pro Rapid pentru rezilierea de comun acord a contractului, iar antrenamentul de la ora 17.00 o să-l conducă cineva din staful tehnic . Oricum, este doar o refacere, nu este ceva complicat. Trebuie să se rezolve situaţia asta, e ruşinos ce se întâmplă.
Eu consider că în vară am făcut o greşeală, era un antrenor fără experienţă. La Rapid ai nevoie de experienţă pentru a gestiona grupul. Poate că Şumudică va fi un unul dintre cei mai buni antrenori români la 50-60 de ani, va avea uşile mereu deschise la Rapid .

Dinu Gheorghe trebuie sa vină cu propuneri. Ideal ar fi să fie un antrenor nu doar pentru cele 5 etape, ci şi pentru viitor. Nu contează dacă e român sau străin. Cred că am autoritatea ca om care a băgat 8 milioane la echipă în acest an să mă implic. E ruşinos ce se întâmplă acum. Ar fi o nenorocire sa se rateze Europa League. Din punctul meu de vedere, Şumudică e demis. Se încearcă o despărţire pe cale amiabilă", a spus George Copos.
Întrebat cine va fi viitorul antrenor al Rapidului, Copos a răspuns: "Nu ştiu deocamdată, nu pot să avansez niciun nume. Îl aştept pe domul Dinu să vedem ce soluţii de antrenor propune. Cosmin Contra este liber, de Viorel Moldovan am înţeles că ar fi prin SUA. Nu îmi dau seama câte soluţii avem în momentul de faţă".
Conform unor surse, antrenamentul de la ora 17.00 va fi condus de secundul Cristian Petre.
UPDATE 12.27 - Se pare că oficialii clubului bat în retragere. Dacă aseară lucrurile păreau clare, respectiv Şumudică urma să plece, astăzi lucrurile s-au mai schimbat. Conducerea nu are nicio variantă pentru postul de antrenor.
Sunt şanse mici, dar sunt, ca Şumudică să rămână până în vară.

Pe lista pentru postul de antrenor al Rapidului se află mai multe nume. Selecţionerul Răzvan Lucescu depinde de meciul cu Bosnia din 3 iunie, în cazul unei înfrângeri urmând să plece de la naţională. Un alt nume este Cristi Pustai, antrenor la Gaz Metan Mediaş. Cosmin Contra şi Ioan Ovidiu Sabău sunt alte două variante. Fost jucător la Rapid, Sabău este aprope de a salva de la retrogradare pe FCM Târgu Mureş. Cosmin Contra a antrenat la Timişoara în primele 18 etape şi a fost văzut la ultimele 2 meciuri disputate de Rapid pe teren propriu, cu Universitatea Craiova şi Poli Timişoara.
"Am fost de două ori pe Giuleşti când eram la cursurile Şcolii de Antrenori şi mi-a plăcut atmosfera creată de fani", a spus Contra.
UPDATE 11:50 - Şumudică a plecat de la baza ProRapid şi se îndreaptă spre casă. Discuţiile de la baza de antrenament au fost purtate cu Dinu Gheorghe. George Copos nu a fost la întâlnire, aflându-se în aceste momente la hotelul Crowne Plaza.
Nu se ştie cu exactitate ceea ce s-a discutat, niciuna din părţi nedorind să dea detalii.
George Copos a luat atitudine după ce Rapid a pierdut pe teren propriu meciul cu Sportul Studenţesc, scor 0-1: "E greu să mai continue Şumudică, am văzut o echipă judeţeană în această seară. Ambele părţi ar trebui să încetăm de comun acord contractul", a spus Copos la finalul meciului de aseară pentru Mediafax.

Antrenorul a ajuns la baza Pro Rapid în această dimineaţă şi negociază cu conducerea echipei rezilierea contractului. Şumudică are o clauză de reziliere de 500.000 de euro în cazul în care va demisiona, iar obiectivul său a fost clasarea pe un loc de Europa League. Rapidul se află pe locul 5, cu 46 de puncte.

Ultima editare efectuata de catre mihaELA in Mier Apr 27, 2011 11:57 pm, editata de 2 ori
Sus In jos

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri RAPID! Empty
MesajSubiect: Stiri RAPID! Stiri RAPID! I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 1:11 am

UPDATE 14:28: George Copos caută în continuare soluţii pentru banca tehnică a Rapidului. Contractul lui Marius Şumudică va fi reziliat în cursul după-amiezei de azi, eşecul cu Sportul fiindu-i fatal lui "Şumi".
Dacă la început s-au vehiculat variantele Cosmin Contra şi Viorel Moldovan, patronul Rapidului este foarte tentat să apeleze la soluţii din curtea proprie.
Astfel, cele mai mari şanse de a pregăti Rapidul în ultimele 5 etape le au Marian Rada (actualmente la Rapid 2) şi Cristian Petre (fostul secund al lui Şumudică).

Ultima editare efectuata de catre mihaELA in Mier Apr 27, 2011 11:58 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri RAPID! Empty
MesajSubiect: Re: Stiri RAPID! Stiri RAPID! I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 11:36 pm

OFICIAL! MARIAN RADA VA ANTRENA RAPIDUL PANA IN VARA!SECUND VA FI PANCU!
Sus In jos

Continut sponsorizat

Stiri RAPID! Empty
MesajSubiect: Re: Stiri RAPID! Stiri RAPID! I_icon_minitime

Sus In jos

Stiri RAPID!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
ť Stiri F.C. VASLUI!ť Stiri DINAMO!ť Stiri "U" CRAIOVA!ť Stiri STEAUA!ť Stiri "U" CLUJ!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Stiri-
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente