Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Salut bine ai venit pe www.skillzor.forumz.ro
Echipa clanului iti ureaza mult noroc
//////////////////////
Te invitam sa-ti creezi un cont si sa te bucuri impreuna cu noi de forumul nostru
si avem un serv cs New . Cs.Eurocs.Net
-----------------------------------------------------
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaInfo page*CăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
MeMbRiI cLaNuLuI - |sKz| -

-|sKz #Addict
-|sKz #Maddoxx
-|sKz #r3buT-
-|sKz #smE;x
-|sKz #m1ha1
-|sKz #ivascanu
-|sKz #v1ol
-|sKz #Kirra
-|sKz #Smyl3i
-|sKz #sky
Download steam
Download steam
Ultimele subiecte
» Victorie m*S Vs ^SkillZoR^
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:21 pm Scris de - |SkillZoR| - Addict

» Tutorial Coduri:))
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeSam Noi 19, 2011 5:13 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa aveti armata cat mai mare, cat mai repede
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:41 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial cum sa faci level rapid
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 7:30 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial , cum sa pice fms(full moon sword) mai repede
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:54 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sansa de a reusi itemele la fierarul satului
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 3:31 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Tutorial drop mai mare
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 8:32 pm Scris de - |sKz#Vorbe | -

» Sanse de a prinde pestii mai repede
Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeSam Noi 12, 2011 4:01 am Scris de - |sKz#Vorbe | -

Anunturi
Messsenger id: Clan:skillzorteam *************** Canalul deTeamSpeak al clanuluiCanal TS3 skillzor un click **************** Cautam Parteneri de incredere **************** Pagina oficiala a clanului de GameTraker **************** Google PR Page Rank
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ceas

Distribuiţi|

Stiri "U" CRAIOVA!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri "U" CRAIOVA! Empty
MesajSubiect: Stiri "U" CRAIOVA! Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 12:52 am

Gigi Becali a fost cel care a lansat informaţia că fostul golgheter al Ligii I ar fi semnat deja cu o echipă din Franţa. ProSport aflase că formaţia care a pus ochii pe Costea cel mare este Toulouse. Directorul sportiv al ocupantei locului 13 din Franţa, Ali Rachedi, a reacţionat entuziast când a fost întrebat de atacant: "Da, Florin Costea! Florin! Este un jucător tare bun!". Câteva secunde mai târziu, când a aflat însă că vorbeşte cu un reporter din România, şi-a schimbat imediat tonul: "Costea? Nu ştiu nimic despre un transfer...".
În ciuda discursului contradictoriu, Rachedi este cel care a venit în România de
două ori în 2011 pentru a-l urmări pe fotbalist: o dată în cantonamentul de la Govora, iar a doua oară la meciul cu Steaua, din prima etapă a primăverii. În plus, şi Adrian Mititelu a parat misterios întrebările referitoare la transferul lui Costea: " Vorbim mai multe mâine (n.r.-azi). O să aflaţi atunci totul".

17 goluri a marcat Florin Costea pentru Craiova în sezonul 2008-2009, atunci când a ieşit golgheterul Ligii I

130 de meciuri a jucat Florin Costea pentru Craiova, reuşind să marcheze 47 de goluri
Sus In jos

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri "U" CRAIOVA! Empty
MesajSubiect: Re: Stiri "U" CRAIOVA! Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeVin Apr 29, 2011 2:23 am

FRATII COSTEA AU REVENIT LA ECHIPA!

Fraţii Mihai şi Florin Costea, care părăsiseră lotul echipei Universitatea Craiova, au revenit, vineri dimineaţă, la pregătirile formaţiei oltene, în urma unei întrevederi avute cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Fraţii Costea au revenit de dimineaţă la Craiova, iar în urma unei discuţii avute cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf au ieşit, în jurul orei 10.00, pe terenul "
Petre Deselnicu" din complexul "Ion Oblemenco" la o şedinţă de pregătire alături de secundul Sandu Tăbîrcă.

Florin şi Mihai Costea se vor pregăti, de la ora 17.00, alături de restul lotului şi vor intra în cantonament pentru partida cu Unirea Urziceni. (prosport.ro)
Sus In jos

- |SkillZoR| - Addict
Admin
- |SkillZoR| - Addict

Stiri "U" CRAIOVA! Empty
MesajSubiect: Re: Stiri "U" CRAIOVA! Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeVin Apr 29, 2011 2:41 am

bine asa Smile
Sus In jos
https://skillzor.forumgratuit.ro

mihaELA
Admin
mihaELA

Stiri "U" CRAIOVA! Empty
MesajSubiect: Re: Stiri "U" CRAIOVA! Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitimeLun Mai 09, 2011 12:02 am

Craiova va folosi titular cu Dinamo un jucator liber de contract!

Partida Craiova - Dinamo va aduce o nouă moment inedit în Liga I. Oltenii vor trimite în teren un jucător care a fost declarat liber de contract în urmă cu doar trei zile.

Mihai Dina a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, din cauza restanţelor salariale, iar joi a primit un răspuns pozitiv din partea Comisiei de soluţionare a litigiilor a LPF. Craiova a făcut însă recurs şi acesta e şi motivul pentru care Dina va putea fi utilizat cu Dinamo. Din informaţiile ProSport atacantul va fi folosit diseară chiar din primul minut, în centrul liniei mediene.
" Joi a fost declarat liber de contract de CSL, acum aşteptăm recursul celor de la Craiova ", a declarat avocatul jucătorului, Dragoş Baltă Otto.
Sus In jos

Continut sponsorizat

Stiri "U" CRAIOVA! Empty
MesajSubiect: Re: Stiri "U" CRAIOVA! Stiri "U" CRAIOVA! I_icon_minitime

Sus In jos

Stiri "U" CRAIOVA!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
ť Stiri F.C. VASLUI!ť Stiri RAPID!ť Stiri DINAMO!ť Stiri STEAUA!ť Stiri "U" CLUJ!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Stiri-
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente